29.4.11

Population presents : Barbarism Begins At Home! The Smiths party.

Πότε: Σάββατο 7 Μαίου.
Που: Oxygono Club, Βούρβαχη & Κορυζή 4 , Aρχές Συγγρού (x - City Groove)

Το Σάββατο 7 Μαΐου η ομάδα population ξαναχτυπά με ένα αφιέρωμα στους Smiths! H θρυλική μπάντα από το Manchester είναι πάντα επίκαιροι και έχουν φανατικούς θαυμαστές. Στα pure 90s έγιναν εκπληκτικές βραδιές που είχαν αφιερωθεί στους Smiths και στον Morrissey. Η φιλοδοξία είναι ίδια και αυτή την φορά. Special secret gig, γλαδιόλες, projection show με smitho – υλικό, charming... διάθεση, 5 Dj’s και άλλες εκπλήξεις περιμένουν όσους προσέλθουν στο Οxygono Club!

Dj’s: Dear Quentin , Παναγιώτης Μένεγος , Νικήτας Μαντάς, Φώτης Βαλλάτος, Θεοδόσης Μίχος
design του flyer: Dear Quentin photography by Zouela Pourbour

Είσοδος €5, (από τις 23:30).

9 σχόλια:

  1. Γιατί έχω την αίσθηση ότι είστε ένα συνοθύλευμα "εναλλακτικών" τύπων που αντιμετωπίζεται τους Smiths σαν φαν των Wham!...
    Και από που και ως που είναι αυτό το event που ετοιμάζεται pure 90s;
    Τα πάρτυ που κάναμε τότε στο ΜΑD και σε άλλα δυο τρεια μέρη που μάλλον σαν είναι άγνωστα δεν είχαν σχέση με την κιτς υπερβολή που ετοιμάζεται εσείς.

    Όσο απομακρύνεσαι από την μουσική και εμβαθύνεις στο lifestyle και την ποζεριά...καταντάς να ακούς There is a light και μόνο και να σχολιάζεις τα ρούχα του Μόρισευ και μόνο.

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το γιατι την εχεις αυτη την αισθηση το ξερεις μονο εσυ. Και μονο που βαζεις σε μια προταση το ονομα των Wham και των Smiths λεει πολλά. Το τι κανατε τοτε δεν το ξερω. Ξερω για ενα χριστουγενιάτικο απογευμα στο ΑΝ. Με τσαι και μπισκοτα. Ποιος μιλησε για lifestyle και ποζεριές? Εγω θα ειμαι το Σαβατο. Αν θες να με βρεις και να μου τα πεις απο κοντα. Θα φοραω το tshirt με το (γαλαζιο) πιτσιρικι και το παγωτο Η το tshirt απο το πρωτο live του Morrissey στην Ελλάδα. Τον τυπο απο το Southpaw Grammar. H απο το Boxers....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς αυτό που μου επέδειξες με τις δυο τελευταίες προτάσεις λέω μικρέ και είναι απλό. Οι fans των Smiths τουλάχιστο τότε (που ψάχναμε ο ένας τον άλλο από ασπρόμαυρο fanzines και γράμματα στην Αγγλία...) δεν χρειαζότανε μπλούζες και 10.000 αφίσες για να αποδείξουν την προσήλωση και το "πίστη τους". Αυτά είναι συνήθειες τύπου "Paint a Vulgar Picture" - πιστεύω μπορείς να αντιληφθείς. Όλοι αυτή η διοργάνωση και όπως ο τρόπος που την προωθείτε, με συγχωρείς κιόλας, αλλά είναι τo βασίλειο της υπερβολής. Καλό θα ήταν βαθύτερη διδαχή να είναι η στάση ζωής και η ηθική που προκρίνανε οι Smiths και όχι η γραμμική αντιγραφή του design των δίσκων για αφίσες event.

    Όπως και να έχει καλή επιτυχία στο event σας, ολόψυχα και όχι τύποις, γιατί σε τελική ανάλυση "down we go together".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για κάποιο λογο εισαι πικρος / πικρόχολος ισως. Σου πα για τα tshirt για να μπορεσεις να με βρεις και αν μου τα πεις στα ισα. Τα μπλουζακια ειναι αγορασμενα με πολύ κοπο ... Δεν ειμαι μικρος (Jealous of youth (???))και αυτο ισως ειναι το πιο προσβλητικο που ειπες. Τα posterακια ειναι inside joke για γραφιστες. Τα ασπρομαυρα περιοδικα τα εχω και εγω. Αν το διοργανωνουμε και το προωθουμε λαθος ειναι γιατι δεν ειμαστε promoters και διαφημησταραδες... Το πως θα διαχειριστω (ουμε) το τι αποκόμισε ο καθενας απο τους Smiths ειναι δουλεια του καθενος. Αν θες να μεινεις στη διδασκαλια σου και απλα να συνεχίσεις να κουνας το δαχτυλο (Cemented minds) χωρίς να αντιληφθεις το χιουμορ και σε μερικες φορες τον αυτοσαρκασμο ειναι δικο σου θεμα. Κανε οτι θες και ασε και τους αλλους να κανουν το ιδιο. So... Please excuse me from gym... I (m gonna) wanna see people and im gonna see lights... And you.... stay with your own kind....
    Φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωχ ωχ.. Πλάκωσαν τα troll - και είναι και ανορθόγραφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πικρός ή πικρόχολος όπως λες είμαι, γιατί διαπιστώνω με λύπη ότι "o tempora, o mores". Άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι ίδιες προτιμήσεις, διέπονται από εντέλως άλλη (και λανθάνουσα κατά τη γνώμη μου) (μουσική) ηθική. Inside joke, όπως λες, δεν είναι μόνο τα "posterακια" αλλά και το όλο event τελικά. Ένα γυαλιστερό,πολυδιαφημισμένο inside joke.
    Όσο για το "stay with your own kind", μην φοβάσε στερημένος δεν είμαι και δεν είμαστε (οι του είδους μου...), έζησα κάποια πράγματα όταν έπρεπε να τα ζήσω και όταν ευδοκιμούσαν αλλιώτικα... Όσο πρόλαβα να γνωρίσω μέσα σε ένα απόγευμα το 1997 τη Julia (που δεν τολμώ καν να την συγκρίνω με οποιοσδήποτε άλλο) κατάλαβα από τη σεμνοτητά της τι πάει να πει φαν του Μorrissey, των Smiths.

    Υ.Γ. "Golden lights displaying your name...but oh my darling, why did you change?" ...Καταλαβαίνεις τον λεπτό σαρκασμό έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τωρα καταλαβα... Η Julia ως πιο γνωστό όνομα και αναγνωρίσημη (τυπου celebrity???) εχει αλλη δυναμική από τους υπόλοιπους fans? Επειδή την μνημονευει ο Μoz? Επειδη βγαζει το fanzine? Και κοντα στον βασσιλικο εχεις και εσυ κάποια άλλη σημασία/ιδιοτητα/δυναμικη??? Στο ειπα και πριν: κανε οτι πρεπει να κανεις και εγω/εμεις θα κανουμε το ιδιο.
    ΥΓ. οι συζητησεις για να εχουν μια καποια εξέλιξη ο επομενος απανταει σε οτι ειπε ο προηγούμενος. Αν θες να σολάρεις/φιλοσοφεις/αρθρογραφεις let us know. Να σε κανουμε re direct σε πιο καταληλα blogs/sites. Mείνε με τη λύπη της διαπίστωσης σου και ασε και εμας εκει που είμαστε...
    Αλλά θα επρεπε να ξέρω ηδη oτι: there's always someone, somewhere With a big nose, who knows(!!!)
    Τα φιλιά μου στην Julia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σου απάντησα πιστεύω σε όλα τα σημεία, στοιχείο που όπως φαίνεται ηθελημένα αγνόησες.
    Όχι η Julia δεν είναι κάτι σαν "ημί-θεά" (φυσικά δεν είναι και για να την απαξιώνεις και εσύ ελαφρά τη καρδία...) και πολύ περισσότερο το ότι τη γνώρισα δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εμένα - δεν πιστοποιεί κάτι.
    Επιτρεψέ μου όμως (καθότι όπως προανέφερα o tempora, o mores) να μνημονεύω και να χαίρομαι πολύ περισσότερο τις εμπειρίες και τις γνωριμίες με τέτοιους ανθρώπους παρά το posterακια ή το μπλουζάκι από boxers, to sοuthpaw ή τo there's a light (φαντάζομαι θα πέφτει πρόβα για να αποφασίσεις :D )

    Υ.Γ. "Ι'll always stay true to you in my own sick way" που έλεγε και ο Moz στους (αλήτες ρουφιάνους) δημοσιογράφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δειχνεις να θες να χεις τον τελευταιο λογο και αυτο κανει τα πραγματα δυσάρεστα. Δεν εχει πλακα πλεον... Εχω και τις προβες για το μπλουζακι οπως πολυ εξυπνα διατυπωσες... Απαντησες σε οτι ηθελες η σε οτι μπορεσες να βρεις κατι να πεις. Αρχισες τις προσβολες απο το πρωτο μυνημα και δειχνεις να εχεις διαθεση/ορεξη/αναγκη να το συνεχίσεις. Δυστυχως δεν ειμαι ουτε ο Mozz ουτε ο Μarr και μαλλον δεν εισαι ο Cameron για να σου γίνει δημόσια κανενος είδους σύσταση για τους Smiths. Τα cemented minds δεν υπάρχει περιπτωση να αλλάξουν. Η αλληλογραφια μας απο τη μερια μου σταματαει εδω...
    Δεν χαρηκα... Ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή